Fürdőszobaszalon

Palatinus Fürdőszobaszalon Debrecen

Palatinus fürdőszoba szalon debrecenA Palatinus Debrecen egy olyan hely, ahol a több tíz éves szakmai tapasztalat, a segítőkészség, és jó ízlés mind-mind jelen van. A Palatinus fürdőszobaszalon Debrecen azon üzletek egyike, ahol különlegességekre lelhet, az alapelv mégis az egyszerűség, magas színvonal. Egy olyan hely, ahonnan elégedetten fog távozni.

Az itt forgalmazott gyártók válogatott termékei között egyaránt fellelhető elegáns, letisztult, modern lap is, de a klasszikus stílust kedvelők igényeit kielégítő csempecsaládok is megtalálhatóak. Ezek kombinációi pedig sokszor lenyűgöző összhatást hozhatnak. Otthonába elérhető áru és exkluzív termékeket is betervezhet.

A fürdőszoba az otthonunk, mindennapjaink egyik nagyon fontos színtere, így személyre szabottsága megkérdőjelezhetetlen. Legyen az Ön kényelméért, ami biztosítja az esti feltöltődést, vagy épp a reggeli felfrissülést!

„A személyes benyomás nagyon fontos, így mindenkinek azt javaslom, saját kezével, szemével tapasztalja meg a különböző struktúrájú, színű és felületű burkolatokat.

A fürdőszoba a hivatásom. A vizes helyiségek megtervezése sokrétű és számos apró hibalehetőséget rejt magában, így minden kérdés és kérés fontos, nem csak Önnek, de nekem is. Üzletpolitikám, hogy az itt vásárolt termékekkel, szaktudásommal és egyénre szabott szolgáltatásokkal, együttesen és közösen teremtsünk egy funkcionális, időtálló és esztétikus helyiséget, legyen az fürdő, konyha, nappali, vagy épp egy tágas előtér.

Nézze meg a szalon teljes kínálatát, térjen be a Palatinus Fürdőszobaszalonba személyesen!”


Kemény Veronika
Palatinus Debrecen Kft.