Színes fürdőszobák

Színes fürdőszobák

A trendek évről évre átalakulnak, vagy teljesen kicserélődnek, ez egy állandó változás. Volt korszak, amikor a színes fürdőszobák sorra nőttek ki, rengeteg színes alaplap sorakozott a gyártók kínálatában. Ma az időtállóbb színek, kifinomultabb minták határozzák meg a trendek nagy részét.

Az viszont nem változott, hogy sokan szeretik a színeket, legyen az éppen egy harsány sárga, vagy a víz színeit idéző kékek, zöldek. Hogy hogyan lehet úgy színes fürdőnk, hogy trendi is legyen? A következőkben számos példát láthatunk arra, milyen módon varázsolhatunk színeket a fürdőszobánkba, avagy hogyan lehet igazán egyedi ízlésesen élénk a vizes helyiségünk.

 

Sokuk esetében a mértékletesség a legfontosabb ismérv. A kevesebb több kicsit elcsépelt, ám a valóságban sokszor alkalmazható célirány. A kiegészítők, bútorok egy-egy színes felvillanása is derűt, fiatalosságot hoz a fürdőszobába. Bátran alkalmazhatunk mozaikokat, színes üvegfelületeket vagy akár tapétát. S azt se felejtsük el, hogy a fal alapszínével is játszhatunk. A textíliák, képek pedig már-már alaptartozékai lehetnek egy fürdőnek.

Szöveg: Kolbe Havrics Imola