WC a fürdőszobában

WC a fürdőszobában

Egy otthon akkor lesz komfortos, ha a wc külön helyiségben van. Sokaknak ez a véleménye, azonban sokszor adódik az a helyzet, hogy nincs lehetőség a különálló WC-re, így a fürdőszobán belül kell elhelyeznünk. Erre is számos megoldás létezik. Esztétikailag és az elrendezést tekintve is. Ha a kettőt összekapcsolódva tekintjük, akkor az alábbi lehetőségeink vannak:

Kiemelhetjük

A hidegburkolatok, mozaikok széles választéka, variálhatósága lehetővé teszi, hogy kiemelve különítsük el ezt a funkciót. A fal síkját is izgalmassá tehetjük, amennyiben a beépíthető WC mellett döntünk.

 

 

 

 

 

 

Beleolvad a berendezésbe

Az is remek megoldás, ha mintegy beleolvasztjuk a berendezésbe. Ez abban az esetben kényszerszerű, ha nem nagyon mozgathatjuk a kiállásokat, mégis szépet szeretnénk, vagy egyszerűen nem lényeges, hogy a WC mennyire hangsúlyos vagy sem.

 

 

 

 

 

Szeparáltan - kieső részre helyezve

Olyan igény is lehet, hogy a csésze, vagy csészék essenek egy kicsit ki a központi részből, amennyire lehet szeparált érzésünk legyen. Ez megoldható egyszerűen az elrendezéssel, vagy parapetfallal, üvegfallal.

 

 

 

 

 

 

Figyelembe kell vennünk a takaríthatóságot, hogy be tudjuk-e építeni a tartályt vagy sem, illetve a saját szokásaink kényelmi szempontjait.
A WC a fürdőszobában elhelyezve is lehet esztétikus és komfortos, természetesen itt is elengedhetetlen az alapos tervezés.