Palatinus Debrecen

Palatinus Debrecen – minőség, esztétika, vevői elégedettség

Miért érdemes a Palatinus Debrecent választani?


Elsősorban a minőségi termékek miatt.

 

Olyan gyártók termékeit forgalmazza, akik minőségi alapanyagokból dolgoznak.

Ha a csempék kínálatát nézzük, leszögezhetjük, hogy legyen szó a stílusirányzatok bármely ágáról, mindenki találhat saját szájízének megfelelőt. A magasfényű modern burkolatoktól, a kőfelületeken át, a klasszikus mintákat kedvelőinek is tartogat gyöngyszemeket a szalon. Sok-sok különlegesség is fellelhető: mozaikok, egyedi dekorok, üvegfelületek is rendelhetőek.

Ha a szanitereket, csaptelepeket vesszük szemügyre, a mottó a megfizethető minőség. Igyekszik az átlagostól olykor eltérni, de két lábbal a földön maradni. Elegáns formák, szép termékek elérhető áron.

Ezek mellett a designtermékek, egyedi ritkaságok is ugyanúgy jelen vannak, sőt mindig frissül a kínálat, nyomon követi a trendeket, szemmel tartja és kínálja az újdonságokat.

Megbízható.

 

Minőségben, határidőben, megbeszélt kritériumokban. Megbízható nem csak az eladott termékek esetén, de már előtte is, hiszen nem kapunk olyan termékre ajánlást, aminek a minősége kérdéses, nincsenek rejtett hibák, inkorrekt plusz költségek, vagy félrevezető akciók.

A bizalom egy felújításnál, építkezésnél sokszor inog. Itt ennek nincs helye.

A Segítőkészség magától értetődő.

 

Ha a szállításban segítségre, szakember ajánlására van szükség, vagy elakadunk egy-egy ponton a helyiségünk megtervezésében, bátran kérhetünk és kérdezhetünk. A termékek kiválasztásán túl a felmerülő problémákban is készséges segítséget kapunk.

A szakértelem elengedhetetlen egy ilyen sokrétű területen, mint a fürdőszoba.

Több, mint tíz éves szakmai tapasztalat segíti a látogatót, vevőt. Ahogy halad a tervezés, egyre több akadály, kérdés gördül elénk, s nagyon megnyugtató olyan helyen vásárolni, ahol még előtte tanácsokat kaphatunk, ahol eligazítanak, még mielőtt rosszul döntenénk. A katalógusok végeláthatatlan sora ijesztő, azonban ha van, aki segít szakmailag, megkönnyebbülünk. Aki tudja mit érdemes választani, mikbe szoktak belefutni, mi az, amit kerüljünk, mi a legpraktikusabb, vagy a költséghatékonyabb megoldás.

Jó így vásárolni. Jó itt vásárolni! A fürdőszoba sok éves befektetés, így nagyon fontos a hely, ahonnan beszerezzük a tökéletes hozzávalókat.

Tekintse meg személyesen a szalon kínálatát! Palatinus Debrecen – Mester u. 41.

Szöveg és fotó: Kolbe Havrics Imola / ImolArt/