Minimál fürdőszoba

Minimál fürdőszoba

 

Mikor csempét választunk, tudnunk kell milyen hangulatú és stílusú fürdőszobát szeretnénk. A betervezett burkolat merőben meghatározza majd a végeredményt, de azon kívül sok más összetevő felelős azért, hogyan is érezzük magunkat a helyiségben, s mennyire tükrözi a személyiségünket.


A világítás, a bútorzat és a választott szaniterek mind stílusjegyeket hordoznak, amit erőteljesen közölnek is puszta megjelenésükkel.


Elsőként nézzük a minimál stílust fürdőszobákban alkalmazva.

Természetesen a modern egyik válfaja, de annak alkalmazhatósági jegyeit is – nevéből is adódóan - a minimumra csökkenti. Leszögezendő ennél a vonalnál, hogy mind színben, bútorzatban mind pedig egyéb kiegészítőkben a letisztultra, egyszerűre törekszik, ugyanakkor megjelenése mindig exkluzivitást érzékeltet. Mivel éri ezt el? Felületekkel, formákkal játszik. Magasfényű, üveg és tükörfelületekben bővelkedik, esetleg a szögletes formákat aktívan használja. Szereti a különleges szanitereket és az egyedi hangulatvilágítást, álmennyezeti megoldásokat.


Nézzük ki szereti a minimált a fürdőszobában?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt gondolom sokunknak tetszik, ugyanakkor van, aki nem érzi jól magát az ennyire „steril” környezetben. Mérlegelnünk kell életvitelünket, gyakorlati használatát megtervezésekor. Aki viszont csak és kizárólag az élére állított rendben érzi jól magát, szereti a designt, annak Ő a tökéletes választás.

 

Szöveg: Kolbe Havrics Imola /ImolART/