Apró, de kényelmes mosdó

Apró, de kényelmes mosdók

 

Sokunk szemében az elsők között vannak az esztétikai szempontok, mégis mikor mosdót választunk, elsődleges kell, hogy legyen az, vajon valóban alkalmas-e kézmosásra.

Hogy miért is gyártanak olyan szanitereket, ami használhatatlan, nagy talány.Talán azért, hogy a sokat tapasztalt fürdőszobaszalonok, mint a Palatinus Debrecen is, szakmai rálátással tudja ajánlani a jó termékeket.

Persze sok helyen eladó minden, de ha tudjuk, hogy amit veszünk az egy jól megválasztott darab, hisz tapasztalatok alapján javasolták nekünk, az megnyugvással tölt el, a legnagyobb felfordulás közepén.

Amikor a kisebb fürdőszobánkba, vagy külön wc-be szeretnénk berakni egy kézmosót, de a helyiség méretbeli adottságai lényegesen korlátozottak, a legjobb, ha kikérjük egy olyan személy véleményét, aki, már sokfélét látott és próbált e területen.

Lássuk be, azért attól függetlenül, hogy kevés a hely, ugyanúgy szeretnénk praktikusat, egyben szépet választani, még ha „csak” egy kézmosóról is van szó.


Néhány kedvelt darab..


  

 

 

 

  

Természetesen mindig az adott helyre kell beilleszteni a kézmosót, így személyre szabott ajánlást személyesen kaphatunk.

 

Szöveg: Kolbe Havrics Imola /ImolART/